η ιστορία μας
φυσική προστασία

ΤΟ ΣΤΟΜΑ  
ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ
Η ΙΣΤΟΡΙΑ
ΜΑΣ  

ΤΟ ΣΤΟΜΑ
ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΗΙΣΤΟΡΙΑ
ΜΑΣ

line1

ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ
ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

Το στόμα μας φιλοξενεί μέχρι και 100 δισεκατομμύρια βακτήρια, πολλά από τα οποία παίζουν ένα ζωτικό ρόλο στο να διατηρούνται το στόμα και τα δόντια υγιή. Η Zendium, με φυσικά ένζυμα και τις πρωτεΐνες, ενισχύει τα καλά βακτήρια ενώ μειώνει τα επιβλαβη και προστατεύει το στόμα φυσικά από τα αίτια των οδοντικών προβλημάτων.

line2
Dr Henk Hoogendoorn

ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΒΙΟΕΠΙΣΤΗΜΗ

Η ιστορία μας ξεκίνησε στη Σκανδιναβία το 1969, όταν ο Δρ. Henk Hoogendoorn, ένας μικροβιολόγος, ξεκίνησε να αναπτύσσει μία οδοντόκρεμα που θα προστάτευε το στόμα με τον ίδιο τρόπο που λειτουργεί η φύση. Ο Δρ. Hoogendoorn μελέτησε τον τρόπο με τον οποίο το στόμα μας ελέγχει φυσικά τα βακτήρια ώστε να προστατεύει τα δόντια και τα ούλα. Ανέπτυξε μία οδοντόκρεμα που χρησιμοποιεί τα ίδια φυσικά ένζυμα και πρωτεΐνες όπως και το στόμα, η οποία αντιμετωπίζει τα αίτια της τερηδόνας και των προβλημάτων των ούλων. Και έτσι γεννήθηκε η Zendium. Και όλα αυτά χωρίς την ανάγκη για τεχνητούς αντιβακτηριακούς παράγοντες.

line4
βιοεπιστήμη Σκανδιναβία

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ

Η Σκανδιναβία επί του παρόντος αποτελεί μία από τις πιο αξιοζήλευτες περιοχές στον κόσμο όσον αφορά την στοματική φροντίδα. Πολλοί Σκανδιναβοί ειδικοί και επαγγελματίες της στοματικής υγείας συστήνουν τη Zendium στους ασθενείς τους. Πράγματι, η Zendium είναι η No.1 μάρκα μεταξύ των οδοντιάτρων στη Σκανδιναβία. Από την έναρξη κυκλοφορίας της στη Δανία, η Zendium έχει συγκεντρώσει 35 χρόνια δημοσιευμένης έρευνας και εμπειρίας και έχει καταστεί μία από τις κορυφαίες οδοντόκρεμες στη Δανία.

line3
σκανδιναβική κληρονομιά
Back to top