Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

 • Η ιστορία μας ξεκινά στην Σκανδιναβία με τον Δρ. Henk Hoogendoorn, ο οποίος το 1969 μελετούσε τον τρόπο με τον οποίο το στόμα μας προστατεύει με φυσικό τρόπο τα δόντια και τα ούλα μας. Ως αποτέλεσμα αυτής της εργασίας, εμπνεύστηκε να δημιουργήσει την οδοντόκρεμα Zendium, η οποία περιέχει φυσικά ένζυμα και πρωτεΐνες που προϋπάρχουν στο στόμα, και αντιμετωπίζει τα αίτια των οδοντικών προβλημάτων.

  *Σύμφωνα με έρευνα σε 608 οδοντιάτρους στη Σουηδία, στη Δανία, και στη Νορβηγία το 2015.

  ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  σκανδιναβική κληρονομιά
 • seperator

ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΒΙΟΕΠΙΣΤΗΜΗ

 • Γνωρίζατε ότι το στόμα σας φιλοξενεί μέχρι και 100 δισεκατομμύρια βακτήρια; Αν και τα επιβλαβή βακτήρια μπορούν να σας δημιουργήσουν οδοντικά προβλήματα, τα καλά βακτήρια σας προστατεύουν φυσικά*. Για την ακρίβεια, τα καλά βακτήρια μπορούν να εμποδίσουν τον πολλαπλασιασμό των επιβλαβών βακτηρίων. Γεννημένη από την επιστήμη και εμπνευσμένη από τη φύση, η οδοντόκρεμα Zendium αποδεδειγμένα ενισχύει τα καλά βακτήρια, ενώ μειώνει τα επιβλαβή και αντιμετωπίζει τα αίτια της τερηδόνας και των προβλημάτων των ούλων.

  *Αφορά είδη βακτηρίων στην οδοντική πλάκα που σχετίζονται με την υγεία των ούλων και τα προβλήματα των ούλων και παρουσίασαν σημαντική μεταβολή σε κλινική μελέτη 14 εβδομάδων με 102 συμμετέχοντες.

  ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  βακτήρια
 • seperator
 • ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΣΕ 14 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

  Μεταμόρφωση σε 14 εβδομάδες με την οδοντόκρεμα Zendium
  Εβδομάδα 1
  Εβδομάδα 14
  Καλά βακτήρια που σχετίζονται με την καλή κατάσταση των ούλων
  Επιβλαβή βακτήρια που σχετίζονται με προβλήματα των ούλων
  Μη συσχετισμένα βακτήρια

  Εικόνες αποκλειστικά για γραφική απεικόνιση. Είδη βακτηρίων στην οδοντική πλάκα, που σχετίζονται με την υγεία των ούλων και παρουσίασαν σημαντική μεταβολή σε κλινική μελέτη 14 εβδομάδων με 102 συμμετέχοντες. Τα μη συσχετισμένα βακτήρια δεν συνδέονται ούτε με την καλή κατάσταση των ούλων, ούτε με τα προβλήματα των ούλων.
 • seperator

Η ZENDIUM ΕΙΝΑΙ ΗΠΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ

 • Η οδοντόκρεμα Zendium είναι ήπια αλλά και αποτελεσματική, χρησιμοποιώντας τα ίδια φυσικά ένζυμα και πρωτεΐνες που προϋπάρχουν στο στόμα. Επομένως, με τακτική χρήση, προστατεύει το στόμα σας φυσικά, ενισχύοντας τα καλά βακτήρια, ενώ μειώνει τα επιβλαβή βακτήρια και αντιμετωπίζει τα αίτια των οδοντικών προβλημάτων.

  ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • seperator
 • seperator

ΠΑΙΔΙΑ

 • ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ

  Γνωρίζατε ότι τα παιδιά έχουν 3 φορές περισσότερους γευστικούς κάλυκες σε σύγκριση με τους ενήλικες; Για αυτό το λόγο μπορεί να παρουσιάσουν ιδιαίτερη ευαισθησία στις δυνατές γεύσεις και στους παράγοντες αφρισμού, γεγονός που οδηγεί μερικές φορές σε δυσκολίες στο βούρτσισμα. Για να βοηθήσει σε αυτό, η Zendium χρησιμοποιεί ήπια συστατικά που δεν ερεθίζουν το ευαίσθητο στόμα του παιδιού σας.

  ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  Παιδιά
 • seperator
Back to top